GÜNCEL:
İlk Kitap Kiralama Hizmetini Güney Kore'de Başlattı!

     Google Korea'dan bugün yapılan açıklamada, dünyanın en hızlı internet ağına sahip Güney Kore'de, istenilen kitabın, 180 günlüğüne kiralanabileceği belirtildi. Kiralama ücreti ise satış fiyatının üçte biri olarak belirlendi. 

     Google Korea yetkilisi, gelen talebe göre 24 saat veya 360 gün arasında kiralamanın gerçekleştirilebileceğini, fiyatların da kiralama süresine göre değişiklik arz edeceğini açıkladı.

     Öte yandan Google'ın internet üzerinden diğer ülkelerde de kiralama hizmetini sunup sunmayacağına dair herhangi bir bilgi ise verilmedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkyed arasında...
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TÜRKYED heyetini kabul ederek küçükbaş hayvancılıkta destekleme...

Haberi Oku