GÜNCEL:
İlk Bomba Patlatıldı İkincisi Tespit Edildi!

Alınan bilgilere göre, Güroymak Kaymakamı Muharrem Eligül’ün makam aracının altına uzaktan kumandalı bomba bırakıldı. Sabah aynı araçla makama gelen Kaymakam Muharrem Eligül, öğle saatlerinde Cuma namazına gitmek için makamdan çıktı. Hükümet konağı bahçesinde park halinde olan makam aracına binmek üzere araca yönelen Eligül, araca bineceği sırada son anda korumaları tarafından aracın altına bomba bırakıldığı fark edildi. Kaymakam Eligül, korumaları tarafından hemen olay yerinden uzaklaştırılırken, polisler tarafından bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Araç çevresine şerit çeken polisler, yaptıkları inceleme sonucunda aracın altı kısmında makam koltuğu tarafına yerleştirilmiş uzaktan kumandalı bomba tespit etti.
“İKİNCİ BOMBA TESPİT EDİLDİ”
Olay yerine gelen bomba imha ekipleri aracın alt tarafında makam koltuğunun altına konulduğunu tespit ettiği bombayı fünye ile patlattı. Bombanın etkisiz hale getirilmesinin ardından araçta detaylı arama yapan ekipler bu kez aracın çamurluk bölmesine konulan ikinci bir bombayı daha tespit etti. Ekipler ikinci bombayı da fünye ile patlattıktan sonra, kaymakamlığa ait olan ikinci makam aracında ve hükümet konağı çevresinde bomba araması yapıyor.
Bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku