GÜNCEL:
Havaalanında Tatil Yoğunluğu!

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde ve tatil beldelerinde geçirmek isteyenler, Atatürk Havalimanı'na gelmeye başladı. Tatilciler özellikle iç hatlarda yoğunluk oluştururken, dış hatlarda da normalin üzerinde bir yoğunluk gözleniyor. Yolcular bilet işlemleri için uzun kuyruklar oluşturdu. Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkması ile birlikte havayolu şirketleri de artan yolcu talebini karşılayabilmek için ek seferler koydu. Yaklaşık 250 ek sefer düzenleyen şirketler, özellikle Antalya, Dalaman, Bodrum’a ağırlık verdi. Bazı havayolları ise gelen talepler doğrultusunda uçaklarını geniş gövdeli uçaklarla değiştirme kararı aldı.
BAYRAM TATİLİ FIRSAT OLDU
Ailesini Konya göndermek için Atatürk Havalimanı’na gelen Murat Haşim, çocuklarının tatil için Konya’ya anneannelerinin yanına gittiğini söyledi. Yaklaşık bir hafta kalacaklarını belirten Haşim, “Bileti biraz erken almamız gerekti. Erken aldığımız için sorun olmadı. Orada anne annelerini bekliyorlar. 3 aydır gitmediler. Bayram tatili bir fırsat oldu.” dedi.
Tatil için ailesiyle Dalaman’a giden Bengisu Akça da 4-5 gün kalacaklarını bileti önceden aldıklarını aktardı. Kucağına aldığı küçük kızı Leyla ise Fethiye’ye gideceklerini söyledi
44 DAKİKA KALA GELDİK, BİLET İŞLEMİ YAPILMADI
Tatile gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelenler arasında mağdur olanlar da oldu. Antalya’ya gitmek için Atatürk Havalimanı’na gelen İhsan sönmez, uçağın kalkmasına 44 dakika olmasına rağmen bilet işlemi yapılmadığını ileri sürdü. Çok sayıda yolcunun mağdur olduğunu kaydeden Sönmez “Ben buraya 1 saat 20 dakika önce geldim. Biletleme işlemi için 44 dakika vardı. Türk Hava Yolları almadı. Sırada bekliyorduk daha önce yarım saat kala alıyorduk. Ben ne yapacağım. Otobüs yok, transfer masrafları otel masrafları hepsi gitti.” diye konuştu.
Zeynep Erbap ise kamp için Antalya’ya gittiğini dile getirdi. Tatil için değil sınav için gittiklerini anlatan Erbap, dershanelerinin gönderdiğini, sınava hazırlanıp deneme çözeceklerini anlattı. Kampın ardından bayram için memleketlerine gideceklerini sözlerine ekledi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku