GÜNCEL:
Hasta Naklinde Gerginlik!

Suriye’de devam eden iç savaştan dolayı yaralananlar Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine gelmeye devam ediyor. Gün içerisinde varil bombalarına maruz kalan Suriye vatandaşı 9 kişi Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde devlet hastanesi acil servisine getirildi.

Çoğu erkek olan yaralılar, burada yapılan ilk tedavilerinin ardından Şanlıurfa’daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Taşınma işlemi yapılan yaralılardan son ikisinin aynı ambulansa konulmak istenmesi üzerine sağlık ekipleri ve hasta yakınları arasında arbede yaşandı. Hasta yakınları sağlık görevlileri ile kavga ederken hasta sahipleri ise hastayı karga tulumba kendi arabalarına taşıdı. Hasta bir süre hastane bahçesinde yere konuldu. Kafasında ve gövdesinden çok sayıda şarapnel parçasından yara alan hastanın hayatı tehlikesinin olduğu belirtildi. Hastane bahçesindeki gerginlik için Akçakale polisi gelerek olaya müdahale etti. Hasta yakınları basın mensuplarının da görüntü almasına engel oldu. Ambulansa tekme atan hasta yakınları, ağır durumda bulunan hastalarını kendi araçlarına alarak Şanlıurfa’ya götürdü.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku