GÜNCEL:
Hasan Pulur Toprağa Verildi!

 83 yaşında yaşamını yitiren Pulur için Levent Camii'nde cenaze namazı kılındı. Öğle vakti kılınan cenaze namazına eski Başbakan Mesut Yılmaz, eski bakanlar Mehmet Ağar, Fikret Ünlü, Yaşar Okuyan, Ertuğrul Günay’ın yanı sıra Aydın Doğan ve çok sayıda gazeteci katıldı.
Cenaze namazının kılınmasının ardından Pulur’un dostları ve gazeteciler, tabutu cenaze aracına kadar taşıdı. Pulur’un cenazesi Aşiyan Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

"Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü"...
ABD'de halk sağlığı ve sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarıyla tanınan Mansi Williams, küresel...

Haberi Oku