GÜNCEL:
Hacılar Yurda Dönmeye Başladı!

İlk hac kafilesini Atatürk Havalimanı'nda yakınları karşıladı. Türk Hava Yolları’na ait tarifeli uçaklarla Cidde ve Medine’den İstanbul'a gelen hacıların zemzem suyu, hurma ve sevdikleri için hediyelik eşyalar getirdiği görüldü.
Hac sebebiyle ayrı kaldığı çocuklarına sarılarak hasret gideren Mehmet Kürşad Caymaz ile Hande Caymaz, "Çok büyük mutluluk. Allah herkese nasip etsin. Daha önceden geçtiğimiz için izdihamı görmedik." dedi.
Kardeşi damadı ve yeğeni tarafından karşılanan İsmail, Sebahat Fidan çifti ise, "Çok güzel duygu her insanın yaşaması gerek.Tüm arkadaşlarıma ve İslam alemine oralara gitmelerini tavsiye ederim. Çok ayrıcalıklı duygu. İzdihamdan önce oradan geçmiştik. Türk hacılarından orada fazla kalan yok. Kurallara uymayan varsa kalmıştır.” ifadelerini kullandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkyed arasında...
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TÜRKYED heyetini kabul ederek küçükbaş hayvancılıkta destekleme...

Haberi Oku