GÜNCEL:
Gürsu Belediyesi Ramazan Bereketini Evlere Ulaştırıyor

Gürsu Belediyesi Ramazan ayının bereketini evlere ulaştırıyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü organizasyonu ile yapılan gıda yardımları kurulan Sosyal Yardım komisyonu öncülüğünde tespit işlemi ile başlıyor. Komisyonda yardıma başvuran vatandaşlarımızın gerekli incelemeleri yapılarak ihtiyaçlı olan aileleri belirliyor. Ardından saha ekipleri tek tek dolaşarak vatandaşların hem Ramazan ayını kutluyor hem de gıda kolilelerini teslim ediyor.

Yardımların aralıksız sürdüğünü anlatan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, "Ramazan ayında evlerdeki sofralardaki bereket katlanıyor. Biz de zaten sürekli yaptığımız gıda yardımlarını bu ay için ekstra hassas davranarak yapmaya devam ediyoruz. İlçemizde ihtiyacı olan vatandaşımız kalmasın diye gece gündüz çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Anahtar Kelimeler
Gürsu
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku