GÜNCEL:
Gülinler ile 'Bir Masada Oturduk”   yeni bölümünde Melike Şahin'i ağırlıyor

Dijital dünyada farklı formatlardaki içerikleriyle seyircilere yepyeni deneyimler sunmayı sürdüren Zorlu PSM, şu sıralar ilk solo albümü için hazırlıklarını sürdüren Gülinler’in sunacağı “Bir Masada Oturduk” programını YouTube izleyicileriyle buluşmayı sürdürüyor.

Gülinler’in kendi kreatif alanını bir sahneye dönüştürdüğü programın yeni bölümünde Tutuşmuş Beraber, Deli Kan, Geri Ver gibi parçalarla dinleyicinin zihnindeki yerini sağlamlaştıran ve geçtiğimiz günlerde ilk solo albümü “Merhem”i dinleyicilerle buluşturan Melike Şahin konuk oluyor. 

Gülinler ile Bir Masada Oturduk Her Cuma Zorlu PSM Youtube Kanalında!

Çekimleri Zorlu PSM’nin sevilen caz kulübü touché’de fiziki mesafe önlemleri ile gerçekleştirilen ve Bant Mag.’ın da editöryel ve kreatif olarak dâhil olduğu “Bir Masada Oturduk” yeni bölümü ile 26 Mart’ta Zorlu PSM Youtube kanalında izleyicilerle buluşacak.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

İstanbul'da Çanakkale Şehitleri anıldı
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıldönümü nedeniyle Edirnekapı Şehitliği’nde anma töreni...

Haberi Oku

banner108