GÜNCEL:
Fırat'ta Serinlemek İsteyen Çocuk Boğuldu!

Şanlıurfa’nın Birecik ilçesi Kelaynak yolu kenarında Fırat Nehri'nde serinlemek isteyen Ahmet Karayılan (15) boğularak hayatını kaybetti.

Divriği köyünde ikamet etmekte olan Ahmet Karayılan (15) aşırı sıcaklarından dolayı serinlemek için Fırat Nehri'ne girdi. Fırat’ın azgın sularında akıntıya kapılan çocuk bir süre sonra gözden kayboldu. Çevredeki vatandaşların durumu emniyet yetkililerine bildirmesi ile sahil güvenlik yetkilileri botla arama çalışmaları başlattı. Dalgıçların 1 saatlik aramalarının sonucunda çocuğun cesedine ulaşıldı.

Nehir kenarına gelen çocuğun yakınları sinir krizleri geçirdi. Ambulansla Birecik Devlet Hastanesi'ne götürülen çocuğun boğulması ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku