GÜNCEL:
Erzincan'da bu yıl 1 Milyon Çiçek toprakla buluşacak

Şehrimizin her köşesini birbirinden güzel çiçekler dikerek süslemeye başlayan ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde bulunan seralarda ekilen çiçek tohumları filizlenmeye başladı. İlk etapta yetişen çiçekler toprakla buluşturuluyor.

Yetişen çiçekler kent merkezinde bulanan parklar, kaldırımlar ve refüjlere dikilecek. Yaptığı yeşillendirme ve park alanı çalışmaları ile örnek olmaya devam eden Erzincan Belediyesi, Kent genelinde bu yıl 1 Milyon adet çiçek fidesi dikimi gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Konu hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun "Şehir merkezinde 1 Milyon çiçek toprakla buluşacak. Erzincan her yıl olduğu gibi yine bu yıl yaz aylarında rengarenk olacak. Her alanda çok önemli çalışmaların altına imza atan Belediyemiz şehrimizi yeşillendirme noktasında da çalışmalarına aralıksız devam edecek” dedi.

Anahtar Kelimeler
Erzincan
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku