GÜNCEL:
Engellilere Askere Uğurlama Töreni Düzenlendi!

 Pendik Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Engelliler Koordinasyon Merkezi, engelleri nedeniyle askerlik yapamayan 60 üyesine, bir günlük askerlik öncesinde uğurlama töreni düzenledi. Törene engellilerin yanı sıra aileler de katıldı. Tören öncesinde 60 engelli gence Türk bayrağı işlemeli ve ‘O Şimdi Asker’ yazılı şal bağlandı. Ardından Engelliler Koordinasyon Merkezi’nden sahil festival alanına kadar engelli gençler ve aileleri büyük Türk bayrağı ve sloganlar eşliğinde yürüdü. 

Sahil festival alanında engelliler halk oyunları gösterisi yaptı. Duygusal anların yaşandığı törene Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Pergel de katıldı. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkyed arasında...
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TÜRKYED heyetini kabul ederek küçükbaş hayvancılıkta destekleme...

Haberi Oku