GÜNCEL:
Dershaneye Taşlı Molotoflu Saldırı!

IŞİD’in Kobani’ye girişini bahane eden göstericiler, Malazgirt ilçesinde izinsiz gösteriler düzenledi. Polise taş ve havai fişeklerle saldıran göstericiler, ilçede hizmet veren 4 katlı Fem Dershanesi'ni kullanılamaz hale getirdi.
Dershaneye taş ve molotoflarla saldıran göstericiler dershanenin 4 katını ve çatısını yaktı. Dershane sınıflarını ateşe veren göstericiler, eğitim materyalleri, masa, sandalye ve birçok malzemeyi ateşe vererek yağmaladı.
Geçen yıl yaklaşık olarak 110 kişiyi değişik üniversitelere kazandırdıklarını ve karşılığının bu olmaması gerektiğini belirten Muş FEM Dershaneleri Müdürü Bayram Güler, olayların dinmesiyle dershanenin hizmet binasında gerekli onarım ve tadilat çalışmalarının acilen başlatılacağını belirtti.
Kısa sürede dershaneyi eğitim- öğretime açacaklarını ifade eden Güler, hiç kimseye zararı olmayan eğitim kurumlarına yapılan saldırıların doğru olmadığını söyledi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkyed arasında...
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TÜRKYED heyetini kabul ederek küçükbaş hayvancılıkta destekleme...

Haberi Oku