GÜNCEL:
Deprem bölgesinde gıda kolisi dağıtımı yapılıyor

Arnavutköy Belediyesi, deprem bölgesindeki yaraları sarmak adına ilk günden itibaren sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimlerle koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Bölgede yapılan çalışmalar, Ramazan ayında da devam ediyor. Depremden etkilenen aileleri Ramazan sofralarında da yalnız bırakmıyor. 

Birlik ve beraberliğin adresi olan ve sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Arnavutköy Belediyesi, deprem bölgesindeki vatandaşların Ramazan ayındaki maneviyatı yaşaması adına çalışmalarına devam ediyor. 

Arnavutköy Belediyesi’nin Kırıkhan’da bulunan ekipleri tarafından hazırlanan gıda kolileri araçlara yükleyerek vatandaşların evlerine kadar götürüyor. İçerisinde yağ, makarna, pirinç, bulgur, nohut, mercimek, konserve, şeker, çay bulunan gıda kolileri depremden etkilenen ailelere dağıtılıyor. 

Arnavutköy Belediyesi, Ramazan kolisi dağıtımının yanında bölgede iftar ve sahur yemeği dağıtımına devam ediyor. Ramazan ayı boyunca Kırıkhan’da kurulan Kardeşlik Mahallesi’nde yaklaşık bin kişilik iftar ve sahur yemeği verilirken, kurulan aşevlerinde günlük yaklaşık 8 bin kişilik iftar ve sahur yemeği veriliyor.  

Anahtar Kelimeler
Deprem
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku