GÜNCEL:
Dayanışma ve birleşmeyle sorunlar çözülüyo

Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan dernek merkezi ziyaretinde Başkan Ahmet Aras, Bodrum Karslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kasım Aydın ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.
Binlerce yıldır bir araya getiren kadim kültürümüz, akrabalığımız, dostluğumuz ve kardeşliğimizin olduğunu belirten Başkan Aras, bunun farkında olduklarını ve bunun her türlü duygunun üzerinde olduğunu söyledi.
Örgütlü çalışmanın ve sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çeken Başkan Aras, dayanışma ve birleşmeyle tüm sorunların aşılabileceğini belirterek sözlerine şöyle devam etti:
“Dernekleşme olduğu zaman bu bir örgütlü mücadele haline geliyor. İnsanların sorunlarını, bunların çözümlerini, birbirleriyle olan ilişkilerini çok daha doğru bir platformda dile getirmelerini sağlıyor. Dernekler ve odalar zaten bunun için var. Onların seçtiği temsilciler, yani dernek başkanları ve yönetimleri sorunlarla ilgili daha kolay iletişim kurabiliyorlar ve sorunların çözümü için adım atıyorlar.”
Dernekler sayesinde yardımlaşma ve dayanışmanın da ön planda olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Aras, başta eğitim olmak üzere farklı proje ve konularda her zaman, Bodrum’daki diğer derneklerle yürütülen çalışmaların Bodrum Karslılar Kültür ve Dayanışma Derneği ile de yürütülebileceğini belirtti.
Bodrum Karslılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kasım Aydın ise uzun yıllardan bu yana Bodrum’da dayanışma içerisinde yaşadıklarını belirterek bu dayanışma iklimini daha ileriye taşımak, Bodrum’un sorunlarına ve güzelliklerine katkı sağlamak için yola çıktıklarını söyledi.
 

Anahtar Kelimeler
Bodrum
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Özgür Özel: “Cumhurbaşkanı Maaşına Zam...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde halk buluşmasına...

Haberi Oku

banner108