GÜNCEL:
Cüneyt Özdemir'den ŞOK Açıklama!

 Sağlam İrade adlı Twitter hesabından, AK Parti 25. Dönem Milletvekili adayı Muharrem Baltacı ile olan görüşmesinin kayda alındığına ilişkin twit atıldığını belirten Özdemir, kanunsuz dinlemeyi deşifre etti.

Cüneyt Özdemir'de atılan bu twiti paylaşarak sorumlu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunacağını açıkladı. 
Özdemir mesajlarında şu ifadeleri paylaştı: 
"Geceyarısı özel telefonumdan taciz ediliyor, gizlice kayıt yapılıyor ve yaygınlaştırılıyor. HUKUK varsa bunlar suçtur. 
Aktrollerin başındaki bu kişiler tarafından biraz önce özel telefonumdan taciz edildim. Suç duyurusunda bulunacağım.
Biraz önce özel telefonumdan taciz ederken kayıt edip yayınladıkları videoyu ve kimi twitleri korkuyla siliyorlar. Neyse ki kaydını aldık."
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkyed arasında...
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TÜRKYED heyetini kabul ederek küçükbaş hayvancılıkta destekleme...

Haberi Oku