GÜNCEL:
Çocuklara çifte bayram

Hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hem de Ramazan Bayramı'nın kutlanacağı şenlikte, çocuklar unutulmaz deneyimler yaşayacak. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen şenlik, özellikle çocukların keyifli ve öğretici vakit geçirmeleri amacıyla çok çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacak. Etkinlik, 23 Nisan Pazar günü Merinos Parkı'nda saat 13.00’da başlayacak. Çocukların hem yeteneklerini geliştirmeleri hem de eğlenceli vakit geçirmeleri amacıyla, 60’tan fazla Ana Kucağı sanat etkinliği stantlarının bulunacağı alanda çocuklar çeşitli materyallerle el becerisi kazanarak, eğlenecekler. Ayrıca çeşitli kurumların stantlarını ziyaret edebilecekler. Sanat atölyeleri, resim atölyeleri ve müzik dinletileri gibi faaliyetlerle yüzlerce çocuk aynı ortamda keyifli vakit geçirme imkanı bulacak.

Çocukların bayram coşkusunu yaşaması için organize edilen şenlikte çocuklar, hem eğlenecek hem de öğrenecekler. Oyunlar, yarışmalar ve animasyon gösterileri ile çifte bayramın yaşanacağı etkinlikte ayrıca, Grup Rafadan'ın sahne gösterisi de yer alacak. Rafadan Tayfa karakterleri, çocuklara unutulmaz bir gün yaşatmak için sahnede olacaklar.

Çocuklar birbirinden farklı etkinliklerle gönüllerince eğlenecekler. Eğitici, öğretici ve eğlendirici atölye çalışmalarında yer alan minikler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenlikleri’nde unutamayacakları bir bayram yaşayacaklar.

Anahtar Kelimeler
Bursa
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku