GÜNCEL:
Çankaya Belediyesi, Ankara'ya Gelen 43 Bin Depremzedeye Yardım Elini Uzattı

Çankaya Belediyesi, 6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 10 ili etkileyen depremin yaralarını sarmaya devam ediyor. Belediye, deprem bölgesine gönderdiği 87’si tır 190 araçlık insani yardımın yanı sıra, Ankara’ya gelen 43 bin 167 depremzedenin yanında oldu. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu ve Ümitköy Hizmet Binası’nda oluşturulan yardım merkezlerinde gıda, giyim, battaniye, yorgan, oyuncak, kitap, temizlik ve hijyen malzemesi ile bebekler özelinde ihtiyaçlar karşılandı.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’ndaki büyük dayanışma, Ankara’ya gelen depremzedeler için de gösterildi. Çankaya Belediyesi personeli ve gönüllüler, 9 Şubat’tan itibaren iki merkezde de oluşturulan düzen içinde depremzedelerin ihtiyaçlarını seri bir şekilde karşıladı. Dayanışma merkezinde çocuklar da unutulmadı. Resim, satranç ve çeşitli etkinlikler için oluşturulan oyun alanında, aileler ihtiyaçlarını giderirken çocuklar, gönüllü eğitmenler eşliğinde yaşıtlarıyla vakit geçirdi.

YARDIMLAR TEK ÇATIDA

Depremzedelere ulaştırılacak yardımlar, tek çatı altında toplanmaya başladı. Çankayalıların ve Başkentlilerin yardımları, Toptancı Hali Gazi Mahallesi Hipodrom Caddesi adresinde bulunan Ankara Büyükşehir Belediyesinin BELKO Soğuk Hava Deposu’nda toplanıyor. Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu ve Ümitköy Hizmet Binası, merkez bazında faaliyetlerini tamamladı. 25 Şubat itibarıyla vatandaşlar yardımlarını, ABB BELKO Soğuk Hava Deposu’na ulaştırabiliyor.

Anahtar Kelimeler
çankaya
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Özgür Özel: “Cumhurbaşkanı Maaşına Zam...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde halk buluşmasına...

Haberi Oku

banner108