GÜNCEL:
BUŞRA TAŞKIN ÖDÜLE DOYMUYOR

Türkiye Azerbaycan Strateji ve Ekonomi Kulübü önderliğinde, Atakan Taşur ve Koray Bozat’ın organize ettiği, ana sponsorluğunu Seyhanlar Grup A.Ş.’nin üstlendiği ödül törenine Türkiye Azerbaycan dostluğu damga vurdu. Ünlü sanatçılar, Gülben Ergen, Zara, Ferhat Göçer ve Nursel Köse’de törene renk kattı.
Karabağ Zaferi’nin kutlamasının da yapıldığı gece de, Kerem Alışık Yılın En İyi Erkek Dizi oyuncusu ödülünü alırken, Ferhat Göçer’de Yılın En İyi Erkek Ses Sanatçısı ödülünün sahibi oldu. Güzelliği ile göz kamaştıran Zara Yılın En İyi Kadın Ses Sanatçısı ödülüne uzanırken, Kültür ve Turizm Bakanlığı Daire Başkanı Sanem Arıkan ise, Yılın Türk Dünyası Özel Kültür Sanat Ödülü’ne layık görüldü. Son zamanlardaki yükselen başarı ivmesi ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Gurme Catering Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Turan Sancağı Teşkilatı Kırklareli İl Başkanı olan Buşra Taşkın Yılın Sivil Toplum Kuruluşu Başkanı ödülünü aldı.  Güzelliği ve zarafeti ile tüm bakışları üzerine toplayan Buşra Taşkın, yaptığı konuşmada, ‘’bu anlamlı gece de burada olmaktan son derece mutluyum. Kendimi bildim bileli hep daha iyisini yapmaya çalıştım. Bugün burada bulunup bu ödülü almamda emeği geçen aileme ve Turan Sancağı Teşkilatı’nın tüm üyelerine teşekkür ediyorum. Mutluluk ve başarı paylaştıkça büyür.  Bundan sonra da hiç durmadan Türk coğrafyasına, ülkeme ve şehrime hizmet etmeye devam edeceğim. Allah Türkü korusun’’ dedi.
Baştan sonuna kadar bir peri masalını andıran ödül töreni, Azerbaycan’ın yaşayan efsanelerinden olan devlet sanatçısı Tünzale Ağayeva’nın yaptığı duygu dolu Karabağ konuşması ile son buldu.






Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

İstanbul'da Çanakkale Şehitleri anıldı
18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıldönümü nedeniyle Edirnekapı Şehitliği’nde anma töreni...

Haberi Oku

banner108