GÜNCEL:
Bursalı Müteahhit İntihar Etti!

Bursa’nın tanınmış müteahhitlerinden 51 yaşındaki Engin Çelik, aracında ölü bulundu.
İşadamı Engin Çelik’in çocuklarına hitaben "Ben bu işleri başaramadım. Elimden geleni yaptım. Olmadı, bir sürü insanı sıkıntıya soktum. Bu dünyadan gidiyorum. Beni affedin" şeklinde bir mektup bulundu.

Merkez Osmangazi ilçesi Gazcılar Caddesi'ndeki bir iş hanında kendisiyle aynı adı taşıyan inşaat şirketi ofisi bulunan Engin Çelik, saat 12.30'da 16 EC 028 plakalı BMW X6 marka cipiyle Uludağ yolundaki İnkaya piknik alanına gitti. Aracını ormanlık alana park eden Çelik, çevrede bulunan piknikçilerden sigara içmek için ateş isteyip sigarasını yaktı. Arabasına binen ünlü işadamı bir süre sigara içerek aracının içinde oturdu. Aracının içinde sigarasını bitiren 3 çocuk babası Engin Çelik, daha sonra kendisine ait Glock marka tabancayla başına bir el ateş etti.

Park ücreti almak için aracın yanına yaklaşan piknik alanı görevlisi, Engin Çelik’i direksiyon başındaki kanlar içinde buldu. Görevli, ardından durumu 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Engin Çelik, doktorların yaptığı müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Çelik'in kamu kurumlarının inşaat işlerini yaptığı öğrenildi. Hastanede inceleme yapan polis ekipleri, Çelik’in cebinde; "Ben bu işleri başaramadım. Elimden geleni yaptım. Olmadı, bir sürü insanı sıkıntıya soktum. Bu dünyadan gidiyorum. Beni affedin" yazılı bir mektup buldu

Ünlü işadamı Engin Çelik’in Bursa’daki belediyeler ve kamu kuruluşlarından çok sayıda inşaat ihalesi alıp tamamladığı öğrenildi. Çelik’in ayrıca 2009 yılında merkez Osmangazi Belediyesi’nin su kayağı tesislerinin açılış törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile de fotoğrafı bulunuyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku