GÜNCEL:
BONZAİi, 2 Gencin Daha Sonu Oldu!

 Olay, Dikili ilçesi Çandarlı Mahallesi'nde meydana geldi. Çandarlı'da bulunan özel bir şirkette çalışan Gökhan S.’den bir süredir haber alamayan arkadaşları, merak edince kaldığı eve gitti. Kapı zilinin uzun süre çalmasına rağmen ses gelmemesi üzerine evin kapısı kırılarak içeriye girildi. Arkadaşları, evde Gökhan S. ve yanındaki iki kişiyi hareketsiz olarak yerde yatarken buldu. İhbar üzerine eve gelen 112 Acil Servis sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Gökhan S. ile arkadaşı İzzet K.’nın öldüğünü belirledi. Yanlarında bulunan ve uyuşturucunun etkisiyle komaya giren genç ise hastaneye kaldırıldı. 

Ölümcül uyuşturucu madde olan bonzai kullandıkları ileri sürülen Gökhan S. ve İzzet K.’nın cenazeleri, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. 

Dikili ilçesinde, geçtiğimiz Ağustos ayında da bonzai kullandığı iddia edilen Çağrı K. (18) hayatını kaybetmişti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Türkyed arasında...
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TÜRKYED heyetini kabul ederek küçükbaş hayvancılıkta destekleme...

Haberi Oku