GÜNCEL:
Bitlis'te Bomba Patladı:1 Ölü 1 Yaralı!

 Alınan bilgilere göre olay, akşam saatlerinde Güroymak ilçe merkezinde bulunan İlçe Özel İdaresi’nin şantiyesinde meydana geldi. Şantiyede bekçi olarak çalışan Mehmet Şerif Şipali ve kendisine akşam yemeği getiren oğlu Maşallah Şipali, şantiyede park halinde bulunan bir aracın altında bir paket fark etti. İddiaya göre fark ettikleri paketin ne olduğunu anlamaya çalıştıkları sırada bomba büyük bir gürültüyle patladı. Olayda şantiye bekçisi Mehmet Şerif Şipali ağır şekilde yaralanırken, oğlu Maşallah Şipali ise olay yerinde hayatını kaybetti. Yaşanan patlama nedeniyle çevredeki birçok ev ve işyerinin camları hasar gördü.

Ağır yaralanan Mehmet Şerif Şipali, Tatvan’da tedavi altına alınırken, hayatını kaybeden oğlu Maşallah Şipali’nin cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Güroymak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı haber alan Şipali ailesinin yakınları ise hastaneye akın etti.

Ayrıca ilçede akşam yaşanan ikinci olaydan sonra ilçede güvenlik en üst seviyeye çıkarılarak, bazı yerlerde bomba araması yapılmaya başlandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku