GÜNCEL:
Belpa buz pateni tesisinde çalışmalar devam ediyor
Söküm işlemlerinin tamamlandığı tesiste, güçlendirme çalışmalarına başlandı.
 
Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkentin sembolü haline dönüşen Belpa Buz Pateni Tesisi’nde başlattığı bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
 
GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI SON SÜRAT 
Kir ve pas gibi sağlıksız koşullarda Gençlik ve Spor Bakanlığından devralınan tesiste yapılan incelemeler sonucunda kapsamlı bir yenileme ve güçlendirme çalışması kararının ardından harekete geçen Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri söküm işlemlerini tamamladı. Güçlendirme işlemlerinin başladığı tesiste çalışmaların 2023 yılında tamamlanması hedefleniyor.
Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden PORTAŞ’ın yürüttüğü çalışmalar kapsamında tesiste, buz pateni pisti ve koruyucu paneller değiştirilerek uluslararası standartlara uygun hâle getirilecek. Mevcut kondisyon salonları ve soyunma odaları ile ıslak hacimleri yenileyecek olan Büyükşehir Belediyesi ihale sonrasında Adnan Ötüken Parkı ile tesis arasında bağlantı yolu da yapacak.
 7’DEN 70’E HERKESİN VAKİT GEÇİREBİLECEĞİ YENİ BİR MEKÂN
Tesisin tüm altyapı hattını tamamen yenileyecek olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, tesis alanı içinde inşa edeceği sergi salonu, açık kütüphane ve kafeterya ile 7’den 70’e tüm Başkentlilerin ailesiyle vakit geçirebileceği bir tesisi daha Ankara’ya kazandırmayı hedefliyor. 
 
Anahtar Kelimeler
BelpaBuz Pateni
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku