GÜNCEL:
Belediye Başkanının Eşi Oy Pusulasını Paylaştı

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde Belediye Başkanı Osman Okumuş’un eşi Funda Okumuş, cumhurbaşkanlığı seçimlerde kullandığı oy pusulasını eşine ait Facebook hesabından paylaştı.

Türkiye 12’nci cumhurbaşkanını seçmek için dün sandık başına gitti. Yüksek Seçim Kurulu'nca (YSK) oy kullanma kabinlerine fotoğraf makinesi ve cep telefonu gibi cihazlarla girmenin yasak olduğunun açıklanmasına rağmen bu yasak bazı vatandaşlar tarafından dikkate alınmadı. Kahramanmaraş’ta da bu yasak AK Parti'li Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş’un eşi Funda Okumuş tarafından ihlal edildi.

Eşi Osman Okumuş’la birlikte oy kullanmak için Beyoğlu Aşağı Sarılar İlkokulu'na giden Funda Okumuş, 1012 nolu sandıkta oyunu kullandıktan sonra, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullandığı oy pusulasını eşine ait Facebook hesabından paylaştı. Belediye Başkanı Osman Okumuş ise eşiyle birlikte sandık başında çektirdiği fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı. Takipçilerden gelen tepkiler üzerine Başkan Okumuş, eşinin oy pusulasının yer aldığı fotoğrafı bir süre sonra hesabından kaldırdı.

Bazı takipçiler ‘Bir oy fotoğrafı da Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş'un hanımı atıyor Barbaroscum, ne güzel seçim değil mi?’ yorumunu yaparken, bazıları ise ‘BU KEZ AYIP ETTİNİZ FUNDA HANIM! Sokaktaki vatandaş değilsiniz artık. Büyük bir ilçenin Belediye Başkanı'nın eşisiniz. Biliyorsunuz sizi bir çok konuda tebrik de ettik ama bu kez ayıp ettiniz, yasayı çiğnediniz Funda Hanım! Sizin AK Parti adayının dışında bir adaya oy vereceğiniz kuşkusu taşıyanlar mı vardı da zarfı açıp nereye oy verdiğinizi gösterdiniz. Hiç ama hiç şık olmadı bu kez Funda Hanım’ eleştirisinde bulundu.

Belediye başkanı Osman Okumuş ise ‘OYUMUZU KULLANDIK ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN’ başlığı adı altında paylaştığı fotoğrafların altına: “CUMHURBAŞKANILIĞI SEÇİMİ TÜRKİYE'MİZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLUR İNŞALLAH......

“SEÇİMİ BİRİNCİ TURDA RAHATLIKLA KAZANACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı adayı RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A OYUMU BEYOĞLU AŞAĞI SARILAR İLKOKULU'NDA 1012 NOLU SANDIKTA KULLANDIK. CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ SN.RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A VE ÜLKEMİZE HAYIRLI OLSUN.” açılamasında bulundu.

Öte yandan, Kocaeli'nin Darıca ilçesinde cumhurbaşkanı seçiminde kullandığı oy pusulasının fotoğrafını cep telefonuyla çektiği öne sürülen bir kişi, gözaltına alınmıştı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku