GÜNCEL:
Başkentte Polis Daha Tedbirli Olacak!

Ankara’da 3 polis memuru ve biri kadının yaralandığı, bir zanlının da öldüğü silahlı çatışmanın ardından emniyet kuvvetleri, kendileri için aldıkları güvenlik tedbirlerini de artırdı. Polislerden çelik yelek giymeleri ve şüpheli olaylara iki ekip halinde müdahale etmeleri istendi.

Dikmen semtinde bugün öğle vakti takip altındaki zanlıların bulunduğu aracın durdurulması sonrasında yaşananlar üzerine Başkent polisleri alarma geçti. Araçtaki zanlılardan Bülent A. ile yanındaki kadının vurulması sonrasında araçtaki diğer kişinin çatışma sonrasında kaçması üzerine emniyet birimleri helikopter destekli operasyon başlattı. Kaçan zanlı saatler geçmesine rağmen henüz yakalanmadı.

Bu arada çatışma olayının ardından görevli bütün ekipler Ankara Emniyet Müdürlüğü yönetimi tarafından tedbirli, dikkatli ve duyarlı olmaları için uyarıldı. Polislerden çelik yelek giymeleri ve şüpheli olaylara iki ekip halinde müdahale etmeleri istendi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku