GÜNCEL:
Barda Silahlı Kavga: 1 Ölü, 8 Yaralı

Adana’da barda çıkan silahlı kavgada 1 genç hayatını kaybetti; 8 kişi ise yaralandı.

Merkez Çukurova İlçesi'nin Beyazevler Mahallesi, Adnan Menderes Bulvarı civarında gece saat 01.00 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre poliste 8 ayrı suç kaydı bulunan A.G. (59), daha önceden husumetli olduğu R.D.’yi (36) konuşmak için çağırdı. Yanına A.D. (29), E.İ. (41) ve kimlikleri henüz belirlenmeyen 5 kişiyle bara giden R.D. ile A.G. arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Bardan sokağa taşan kavgada silahlarına sarılan iki taraftan sıktığı onlarca kurşun sonucu R.D., M.G.(32), R.G.(20), D.B.(26), Y.O.(29) ile 24 yaşındaki Mutlu Özyıldız, E.İ., A.D. ile M.S.B. (38) çeşitli yerlerinden yaralandı.

Hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan Mutlu Özyıldız doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Cinayet Büro ekipleri, olay yerinde 60 boş kovan elde ederken, saldırıda hayatını kaybeden eden Özyıldız'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku