GÜNCEL:
Ankara Büyükşehir Belediyesinden Başkente Yeni Psikolojik Danışma Merkezi
5 kattan ve 510 metrekarelik alandan oluşan merkezde, dezavantajlı gruplara psikolojik destek verilmesi planlanıyor.
 Toplum sağlığını önceleyen projeleri Başkentlilerle buluşturan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulus bölgesine yeni bir Psikolojik Danışma Merkezi kazandırmak için mesaisini sürdürüyor.
Kültür ve Tabiat Varlıkları ile Sosyal Hizmetler Daire Başkanlıklarının beraber yürüttüğü proje kapsamında; 1940’lı yıllarda yapılan ve uzun yıllar boyunca Giysi Merkezi olarak kullanıldıktan sonra atıl hâle gelen tescilli bir bina, Psikolojik Danışma Merkezi olarak hizmete açılacak.
 2023’TE HİZMETE AÇILMASI PLANLANIYOR
5 kattan ve 510 metrekarelik alandan oluşan binada Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanlığı tarafından yürütülen boya, kapı, zemin yenileme ve merdiven korkuluklarındaki tadilat çalışmalarını tamamladı.
Uzun süredir atıl durumda bulunan binanın yeniden hizmete kazandırılması için çalıştıklarını kaydeden Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanlığı Mimarları Sibel Zaman, şunları söyledi:
Ulus’ta uzun yıllar Giysi Merkezi olarak kullanılan tescilli binanın Psikolojik Danışma Merkezi olarak hizmet vermesi için binanın restorasyon ve tadilat işlemlerini gerçekleştirdik. Yeni oda bölüntüleri yapıldı. Boya, kapı, zemin yenileme ve merdiven korkuluklarındaki tadilat çalışmaları tamamlandı. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına devredilmesinin ardından 2023 yılında hizmete açılmasını bekliyoruz.
 
Anahtar Kelimeler
Ankara
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

banner97

Özgür Özel: “Cumhurbaşkanı Maaşına Zam...
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde halk buluşmasına...

Haberi Oku

banner108