GÜNCEL:
4 Ton Patlayıcı Ele Geçirildi!

 Tunceli Alay Komutanlığına bağlı askeri birlikler Otlubahçe ile Aslıca Köyü kırsalında operasyon gerçekleştiren Jandarma Özel Harekat Timleri girdikleri sığınaklarda 4 ton patlayıcı ele geçirdi. Bidonlar ve çuvallara yerleştirilen patlayıcı maddelerinin bir kısmının kullanıma hazır hale getirildiği, bir kısmının da hammadde olduğu belirtildi. Ele geçen 4 ton patlayıcı Ovacık Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatıyla yerinde imha edildi.

Bu arada arazi araması sırasında teröristlerin askerlerin geçiş yollarına tuzakladığı iki ayrı patlayıcı bulundu. 10 büyük mutfak tüpüyle hazırlanmış ve toplam 400 kilo ağırlığındaki bombalı tuzaklar askerler tarafından yerinde imha edildi. Bu arada 4 gündür bölgede süren operasyonun tamamlandığı öğrenildi. Operasyona katılan askerler bulundukları yerlerden helikopterlerle alınarak, birliklerine götürüldü.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Ramazan Acar'dan Bayram mesajı
Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 No'lu Şube Başkanı Ramazan Acar, “Ramazan...

Haberi Oku