GÜNCEL:
150 Öğrenci Zehirlendi!

 Alınan bilgiye göre, taşımalı eğitim kapsamında Silopi'deki çeşitli okullarda eğitim gören 150’e yakın öğrenciye dün öğle yemeği olarak tavuk döner dağıtıldı. Akşama doğru öğrencilerde karın ağrısı şikayeti ortaya çıktı. Çok geçmeden 150’e yakın öğrenci Silopi Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne başvurdu. Öğrenci velilerinin de hastaneye akın etmesiyle büyük kalabalık oluştu. Hastane, acil servis ihtiyacına cevap vermekte zorlandı. Bazı öğrencilere tetkikler yapıldı. Yapılan değerlendirmede öğrencilerin, geçen günlerde yemek ihalesini alan İdil merkezli bir firmanın dağıttığı tavuk dönerden zehirlendiği ortaya çıktı.
SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI ÖĞRENCİLERİ MAĞDUR ETTİ
Öğrencilerin tedavisinin devam ettiği sırada, ilçede sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Taburcu edilen öğrencilerin, velileriyle birlikte eve ulaşmada büyük sıkıntı yaşadığı öğrenildi. 

Anahtar Kelimeler
150-öğrenci-zehirlendi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

"Akif Manaf Sağlık ve Barış Ödülü"...
ABD'de halk sağlığı ve sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarıyla tanınan Mansi Williams, küresel...

Haberi Oku