EKONOMİ:
Uğur Sakarya Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı

Doğan Trend Otomotiv’in Perakende Operasyonları, Araç Kiralama ve Suvmarket’ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak 2021 yılından beri görevini sürdüren Uğur Sakarya, Doğan Trend Grubu Otomotiv Markaları Genel Müdür Yardımcısı olarak yeni görevine atandı. Portföyünde yer alan markalarla otomotiv pazarında önemli bir konuma sahip olan Doğan Trend Otomotiv, bu atamayla birlikte üst yönetimde sahaya daha yakın ve odaklı bir yapıyı hedefliyor. Uğur Sakarya 25 yıllık otomotiv tecrübesiyle, mevcut görevine ek olarak Doğan Trend Otomotiv bünyesinde bulunan MG, Suzuki ve Maxus markalarının satış, pazarlama ve satış sonrası hizmetler operasyonlarından da sorumlu olacak.
 
İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü mezunu olan Uğur Sakarya, mühendis olarak başladığı kariyerinde, 2000 yılında Tofaş ile otomotiv sektörüne geçiş yaptı. 2011’de Otokoç Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı, 2014 yılında Borusan Oto Genel Müdürü, 2018 yılında ise BMW-MINI Türkiye Genel Müdürü olarak kariyerine devam etti. 2019 senesinde VavaCars’ın Kurucu Genel Müdürü olarak girişimcilik ve e-ticaret tecrübesi edindi. 2020-21 yıllarında Otomol Genel Müdürü olarak görev yaptı. Uğur Sakarya 2021 yılından beri Doğan Trend Otomotiv Perakende Operasyonları, Araç Kiralama ve Suvmarket’ten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktaydı.
 
 

Anahtar Kelimeler
Uğur Sakarya
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

banner105

ÇİLEK ARJANTİN’E İLK SEVKİYATINI GERÇEKLEŞTİRDİ
Dünya çapında 5 kıtada 500’den fazla satış noktasıyla global bir marka haline gelen Çilek, Arjantin’e...

Haberi Oku