EKONOMİ:
Türkiye'nin öncü alışveriş platformu n11'e ‘bi mutluluk geldi!'

Türkiye’nin öncü e-ticaret platformu n11, dünyada bir ilki Türkiye’den başlatarak market ürünlerini dakikalar içerisinde kullanıcılarıyla buluşturan Getir’in satın almasının ardından bu birlikteliği, yayınladığı yeni reklam filmiyle duyuruyor. Getir ailesine katılan n11’deki değişim, markanın logosundaki uğur böceği renklerinin kırmızı ve siyahtan, mor ve sarı renge geçmesiyle daha da görünür hale geliyor. n11’in yenilenen logosuyla birlikte sloganını da paylaştığı reklam filminde, “10 üzerinden 11’lik alışveriş” vurgusu; markanın yepyeni bir deneyim sunmaya hazırlandığını belirtiyor.


 
Önümüzdeki dönem ile ilgili konuşan n11 CEO’su Nihal Dindar Akın, “n11, Türkiye e-ticaret sektöründe her zaman yenilikçi ve öncü bir oyuncu oldu, bir süredir de büyük bir dönüşümün içerisinde. Bugün dönüşümün ilk çıktıları olan yeni renklerimizi, logomuzu, mottomuzu ve konsept tasarımlarla daha keyifli hale gelen yeni arayüzümüzü kullanıcılarımızla ve iş ortaklarımızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Reklam filmimizde de belirttiğimiz gibi kullanıcılarımıza ‘10 üzerinden 11’lik’ bir alışveriş deneyimi sunmak için çalışıyoruz. Önümüzdeki dönemde de yeniliklerimizi duymaya devam edeceksiniz” dedi.

n11, yeni reklam sesini sosyal medya yarışmasıyla buldu


n11’in yeni jingle’ının sesini bulmak için gerçekleştirdiği ödüllü yarışma büyük ilgi gördü. Binlerce kişinin katılımıyla büyük ses getiren yarışma sosyal medyada toplam 1.3 milyon etkileşim aldı.
 
Finale kalan yarışmacıların canlı performansları; Getir Kurucu Ortağı Tuncay Tütek, n11 CEO’su Nihal Dindar Akın, müzisyen Özer Atik ve vokal koçu Doğan Cem’in yer aldığı jüri tarafından değerlendirildi. Ses, performans, yaratıcılık, farklılık ve temaya uygunluk kriterlerinin yer aldığı yarışmanın kazananı Melsum Erdost, n11 reklamlarının yeni sesi oldu.


 

Yeni n11’de 10 üzerinden 11’lik alışveriş dönemi


n11, yeni döneminde 10 üzerinden 11’lik fırsatlarla alışveriş deneyimi başlatıyor. Yeni reklam filminin yayınlanmasıyla beraber 31 Temmuz 2023’e kadar tüm kullanıcılara bir siparişlerine özel 111 TL'ye varan indirim fırsatı sunuluyor. 10 TL ve üzeri tüm alışverişlerde ücretsiz kargo sağlanırken, kullanıcılar seçili elektronik ürünlerde vade farksız 9 taksit ile alışveriş yapma imkanına sahip oluyor.


 
Anahtar Kelimeler
TürkiyeN11
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

GELECEĞİN PROJESİ FREE ENERGY BOX
Enerji Bağımsızlığında Devrim Yaratacak Free Energy Box’a ilgi her geçen gün büyüyor.

Haberi Oku