EKONOMİ:
Piyasaya Sahte Para Süreceklerdi!

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Sahtecilik Suçları Büro Amirliği, ekipleri sahte para basımı yapıldığı ihbarı üzerine teknik ve fiziki takibe başladı. Uzun süren takibin sonunda Bahçelievler'deki dubleks bir daireye baskın yapıldı. 

Polis ekipleri, Bedri O. ve Remziye E.'yi gözaltına aldı. Dairede yapılan aramada 2 kesim makinesi, 3 fotokopi makinesi, 2 yazıcı, sahte para basımında kullanılan 8 makine ile, hologram ve Atatürk resimleri bulunan A4 kağıtları ele geçirildi. 
Zanlıların gösterdikleri yerlerde yapılan aramalarda ise 1 milyon 164 bin dolar, 2 bin Euro ve 10 bin TL bulundu. Paralar incelenmek üzere Merkez Bankası’na gönderildi. 
Bedri.O ile Remziye.E’nin aile süsü vererek ve sahte kimlikle dubleks ev kiraladıkları ortaya çıktı. Zanlıların sahte paraları Ramazan Bayramı öncesinde piyasaya süreceği belirtildi. Bedri O'nun para sahteciliği dahil birçok suçtan kaydının bulunduğu ve 10 yol kesinleşmiş cezasının olduğu tespit edildi. Zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor. 
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

GELECEĞİN PROJESİ FREE ENERGY BOX
Enerji Bağımsızlığında Devrim Yaratacak Free Energy Box’a ilgi her geçen gün büyüyor.

Haberi Oku