EKONOMİ:
MTSO'YA %100 HİBE DESTEĞİ!

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO)’nın, “Küçük ve Orta Boy İşletmeler (KOBİ)’lerde Etkin Satış ve Stratejik Pazarlamaya İlk Adım” projesi, Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) tarafından yüzde 100 hibeyle desteklenmeye hak kazandı.

MTSO Başkanı Yaşar Coşkun, büyüyen pazar ve zorlaşan rekabet ortamında işletmelerin satış ve kârlılıklarını arttırmalarında pazarlama ve satış faaliyetlerini daha etkin kılmaları, başarılı pazarlama stratejileri oluşturmaları ve uygulamaları, çalışanlarının ikna kabiliyetlerini ve iletişim becerilerini geliştirmelerinin büyük önem arz ettiğini bildirdi. Bu sebeple üyelerin çalıştırdıkları satış ve pazarlama departmanındaki personelin niteliklerinin arttırılmasını sağlamak için "Satış-Pazarlama Uzmanı" sertifika programı düzenlediklerini aktaran Coşkun, “Tamamen ZEKA'dan aldığımız hibe ile üyelerimizin insan kaynağı kapasitesine katkı sağlıyoruz.” dedi. Coşkun, proje sözleşmesinin imzalanmasının ardından uygulamasına başlanacak olan sertifika programında eğitimi başarıyla tamamlayanların sertifika almaya hak kazanacağını bildirdi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

GELECEĞİN PROJESİ FREE ENERGY BOX
Enerji Bağımsızlığında Devrim Yaratacak Free Energy Box’a ilgi her geçen gün büyüyor.

Haberi Oku