EKONOMİ:
KADIN GİRİŞİMCİLERE ÇAĞRI!
Yenilikçi hizmetleri ile Türkiye ekonomisinin dinamosu KOBİ’lere her türlü desteği vermeyi öncelikleri arasında gören DenizBank, kadın girişimciler için de önemli avantajlar sunuyor. Banka bu çerçevede hizmete aldığı kampanyada 80.000 TL’ye kadar kredi imkanı ile kadın girişimcilere destek sağlıyor.
“İşlerini kuran ve büyüten kadın girişimcilerin yanlarındayız”
DenizBank’ın kadın girişimcilere özel sunduğu ürün ve hizmetlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank KOBİ Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Murat Kulaksız şunları söyledi; “Kadın girişimcilerin işlerini kurma ve büyütme aşamalarında ihtiyaç duydukları finansal desteği sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Özel faiz oranları ile kredi ihtiyaçlarına en hızlı ve en kolay çözümleri sunuyoruz. Üstelik 80.000TL’ye kadar krediden faydalanmak için “GIRISIMCI” boşluk “TCKN” yazıp 3280’e SMS göndererek hızlıca başvuruda bulunabilirler. Kredi başvurusunun sistemimize ulaşmasının ardından en geç 5 dakika içerisinde başvuru sonucu SMS ile bildirilmektedir. Ayrıca kadın girişimcilerimiz bankacılık işlemlerinden tasarruf etsin diye en çok ihtiyaç duydukları işlemlerinden oluşan «Kadın Girişimci Tarifesini» sunuyoruz. Tarifemiz tüm DenizBank Şubeleri, 444 0 804 KOBİ İletişim Merkezi ya da İnternet Bankacılığı’nda yer alan ‘Başvurular – Avantaj Paketleri’ sekmesinden satın alınabilir.”
Kadın Girişimcilerin birikimlerinin TL, USD, EUR ve Altın farketmeksizin çoğalması için özel faiz oranlarında vadeli mevduat sunduklarını belirten Kulaksız, DenizBank’ın ürün ve hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak ve fırsatlardan yararlanmak için kadın girişimcileri DenizBank şubelerine beklediklerini ifade etti.
DenizBank Hakkında
DenizBank, gelişmekte olan Türk denizcilik sektörüne finansman sağlama hedefi ile bir kamu iktisadi teşebbüsü olarak 1938 yılında kurulmuştur. 1997 yılının başında, bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınan DenizBank’ı, Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia Ekim 2006’da bünyesine katmıştır. 6 yıl boyunca Dexia’nın ana hissedarlığında faaliyetlerini sürdüren DenizBank, 28 Eylül 2012 itibariyle Rusya’nın en büyük ve köklü bankası Sberbank çatısı altında hizmet vermeye devam etmektedir. DenizBank, kısa süre içerisinde Türkiye’nin sayılı bankalarından biri haline gelmiştir. 2003 yılında çeşitli finansal hizmetleri aynı çatı altında toplayan bir “finansal süpermarket” oluşturmak amacıyla DenizBank Finansal Hizmetler Grubu kurulmuştur. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nun, Türkiye’nin 81 ilinde, iştiraklerin şubeleri dâhil toplam 737 şubesi ile 15 bine yakın çalışanı bulunmaktadır. DenizBank Finansal Hizmetler Grubu’nda DenizBank’ın yanı sıra beş yerli ve üç uluslararası finansal iştirak, altı yerli finansal olmayan iştirak ve Bahreyn’de bir şube bulunmaktadır. DenizYatırım, Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, DenizPortföy Yönetimi, DenizLeasing, DenizFaktoring, Intertech, Ekspres Bilgi İşlem ve Ticaret, DenizKültür, Deniz Kartlı Ödeme Sistemleri, Açık Deniz Radyo-TV ve Bantaş Grubun yerli; EuroDeniz, DenizBank AG ve DenizBank Moscow ise uluslararası iştirakleridir.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

GELECEĞİN PROJESİ FREE ENERGY BOX
Enerji Bağımsızlığında Devrim Yaratacak Free Energy Box’a ilgi her geçen gün büyüyor.

Haberi Oku