EKONOMİ:
'İş'te Eşit Kadın” Sertifikasyonunu Alan İlk Türk Teknoloji Şirketi Olan Related Digital, Kadın Çalışan İstihdamına Odaklandı

Fırsat eşitliğini bir kurum kültürü olarak benimsediklerini vurgulaya Related Digital CEO’su Sedat Kılıç, “Teknoloji sektörünün en önemli sorunlarından birisi de ne yazık ki kadın çalışan sayısının son derece düşük olması. Biz, kadın çalışanlara istihdam sağlama konusuna ayrı bir hassasiyetle yaklaşıyoruz. Kadın çalışanlarımızın sayısının artması için hayata geçirdiğimiz tüm çalışmaların uzun soluklu bir süreci beraberinde getirdiğine inanıyoruz. Bu kapsamda üniversitelerin mühendislik fakültelerinde öğrenim gören kadın öğrencilere burs imkânı sağlıyoruz. Bu yıl istihdamımızı yaklaşık yüzde 50 oranında artıracağız. Bu kapsamda kadın çalışan sayımızı da yükselteceğiz” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

GELECEĞİN PROJESİ FREE ENERGY BOX
Enerji Bağımsızlığında Devrim Yaratacak Free Energy Box’a ilgi her geçen gün büyüyor.

Haberi Oku