EĞİTİM:
KİTAPLARIN İZİNİ SÜREN BİR NESİL!
Gençleri daima kitaba ve okumaya teşvik eden Zeytinburnu Bilgi Evleri, üyelerinin kitap sevgisini bir adım daha ileri taşımak ve kitap kültürlerinin gelişimine destek olmak amacıyla 4. Uluslararası CNR Kitap Fuarı’nı ziyaret etti.

19 ülkeden 300 yayınevinin katıldığı CNR Kitap Fuarı’nın bu yılki teması 15 Temmuz oldu. Resmi açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı fuarda 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi de yer alıyor.

Fuarda yer alan stantları büyük bir dikkat ve ilgiyle gezen Bilgi Evi üyeleri, yayınevlerinin kitaplarını detaylı bir şekilde inceleyerek kitapların sınırsız dünyasına doğru yolculuğa çıktı. Beğendikleri kitapları satın almayı da ihmal etmeyen üyeler, farklı bir bölüm olarak açılan sahafları da ziyaret ederek çok eski ve değerli kitapları inceleme fırsatını elde etti.

Fuarda, 2014 yılında aldığı “Yılın En İyi Kamu Yayıncısı” ödülüyle adından söz ettiren bu yıl çıkardığı “Zamanı Aşan Taşlar” adlı kitabıyla 4 bin tarihi mezar taşının envanterini günümüze kazandıran Zeytinburnu Belediyesi Kültür Yayınları’nı da ziyaret eden Bilgi Evi üyeleri, günün sonunda hatıra fotoğrafı çektirerek fuar ziyaretini tamamladı.
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Eğitimin yeni gözdesi Paleontoloji Atölyesi...
Eğitimci yazar Sinan Yaman, Paleontoloji ve Arkeoloji Atölyeleri ile verdiği eğitimleri haberimize anlattı.

Haberi Oku