DÜNYA:
Zehirli Mektubun Cezası 18 Yıl Oldu!

 Texas’ın Texarkana şehrinde görülen davada hakim, Richardson’na biyolojik toksin ürettiği suçlamasıyla 18 yıl hapis cezası verdi. Texaslı kadın, ayrıca tazminat ödemeye mahkum edildi. Duruşma savcısı, Richardson’un biyolojik toksin üretmek için gerekli malzemeleri internetten aldığını belirtti.


Dizi oyuncusu Richardson, geçtiğimiz aralık ayında Bloomberg'e, ardından da Başkan Barack Obama'ya 'risin' maddesi bulunan mektup gönderdiği için tutuklanmıştı. Richardson,suçlamaları kabul etmeyerek kocası Nathanial Richardson'ın kendisine komplo kurduğunu iddia etmişti. Polis ise evde yaptığı araştırmalar neticesinde koca Richardson’la ilgili herhangi bir suç unsuru bulamamıştı. Nathanial Richardson, yaşanan olaylar sonrası eşine boşanma davası açmıştı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye...
Fransa'da düzenlenen Uluslararası Cannes Film Festivali, bu yıl da iddialı yapımları, dünya yıldızlarını...

Haberi Oku