DÜNYA:
Yine Göz Yaşartıcı Gaz!

 "POLİS YARDIM ETTİ" İDDİASI
Kosova'da Sırpların yoğun olarak yaşadığı bölgelerde Sırp Belediyeler Birliği kurulmasını istemeyen muhalefet, hükümetin anlaşmayı iptal etmesini istiyor. Tartışmalı konu sebebiyle yaklaşık bir aydır meclisi çalıştırmayan Vetvendosye hareketi, bugün de oturumu engelledi. Basın açıklanması konuşan Vetvendosye Milletvekili Glauk Konfuca, göz yaşartıcı gazı salona sokmalarında Kosova polisinin kendilerine yardımcı olduğunu öne sürdü.
Kosova Polisi ise göz yaşartıcı gazın, toplumsal olaylara müdahale ederken kullandıkları malzemelerden olduğunu kabul etti fakat kendilerinin muhalif milletvekillerine bu konuda yardımcı olmadıklarını savundu.
Bu arada meclis önünde toplanan aktivistlere ise Priştine Belediye Başkanı Şpend Ahmeti de destek verdi. Meclis çevresinde gerginlik devam ediyor.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Basının ziyaretine açılacak
Dr. Suat Günsel Camii, 2 Ocak Salı günü 9.00-16.00 saatleri arasında basının ziyaretine açılacak. Basın...

Haberi Oku