DÜNYA:
Türkiye'nin Çabalarını Takdir Ediyoruz!

Türkiye ile İsrail arasında 6 yıl aradan sonra ilişkilerin normalleşmesi konusunda mutabakata varılmasından sonra Hamas'tan açıklama geldi.

Filistin Enformasyon Merkezi internet sitesine yer alan açıklamada, Türkiye'nin devlet ve halk olarak Gazze Şeridi'ne uygulanan ablukaya karşı dik duruş sergilemesinden, Filistin davasına ve Filistin halkına verdiği destekten dolayı teşekkür edildi. 
Türkiye'nin Filistin halkına verdiği desteğin devam etmesi ve ablukanın tamamen ortadan kaldırılması için çaba sarf etmesini isteyen Hamas, "Başta Mescid-i Aksa olmak üzere işgalci Siyonistlerin Filistin halkına ve Filistin'e karşı aldıkları düşmanca tutumların sona erdirilmesi için çabalar sürmeli" denildi.
Mavi Marmara'da öldürülen 9 Türkle ilgili olarak, "Hamas olarak bizler Filistin halkıyla birlikte Filistin halkı ve davası uğruna kanlarını feda eden kahraman Mavi Marmara gemisi şehitlerini, yaralılarını ve tüm Türk halkını saygıyla anıyoruz" ifadesine yer verildi.

 
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Basının ziyaretine açılacak
Dr. Suat Günsel Camii, 2 Ocak Salı günü 9.00-16.00 saatleri arasında basının ziyaretine açılacak. Basın...

Haberi Oku