DÜNYA:
Türkiye ve Almanya'dan Ortak Operasyon!

 Potsdam'da bulunan Federal Polis Merkezi'nde basın toplantısında konuşan Celalettin Lekesiz, son 2 yılda 6 bin 150 insan kaçakçısının etkisiz hale getirildiğini ve 245 bin mağdur göçmenin kurtarıldığını vurguladı. Türk ve Alman emniyet birimleri arasındaki işbirliğinin verimine dikkati çeken Lekesiz, işbirliğinin sadece insan kaçakçılarıyla sınırlı olmadığını, DEAŞ ve PKK terör örgütleri olmak üzere suçlularla mücadeleyı kapsadığını kaydetti.
WAVE operasyonunu Türk ve Alman emniyet birimlerinin başarıyla tamamladıklarını söyleyen Federal Polis Müdürü Dieter Roman, Almanya'nın bu sabah yaptığı operasyonlarda Suriye uyruklu bir insan kaçakçısının gözaltına alındığını açıkladı. Türkiye ile yapılan işbirliği ile alanında en büyük insan taciri şebekesinin çökertildiğini vurgulayan Dieter Roman, insan kaçakçılarının mültecilerden 4 bin ile 6 bin dolar ücret aldıklarını ifade etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Dubai Emlak Piyasası Yükselişte: Türk Yatırımcının...
Son yıllarda küresel gayrimenkul piyasasında yıldızı parlayan Dubai, sunduğu yüksek kira getirisi ve yatırımcı...

Haberi Oku