DÜNYA:
Suriye Konusunda Tercih Yapmaya Davet Etti!

 Batı basınına atıfta bulunan İnterfaks haber ajansına göre Obama, Rusya’yı Suriye konusunda iki tercihten birini yapmaya davet etti. ABD Başkanı’na göre, Moskova ya Suriye lideri Beşşar Esed’i desteklemeye devam eder, ya da Suriye halkının kurtuluşuna giden meşru bir hükümetin kurulmasına destek verir.
Obama'ya göre Suriye'de krizin bitmesi için tek yol meşru bir hükümetin oluşturulması. Suriye'yi yönetecek hükümetin meşru olması gerektiğine işaret eden Obama, “Esed kendi yönetimini meşru kılamaz. Şuanda yapılan tüm diplomasi adımların hedefi Suriye’de siyasi rotanın değiştirilmesi ve yeni hükümete geçiş sürecinin sağlanması.”dedi.
Obama, dün ise Suriye müzakereleri konusunda Moskova ile "yapıcı ortak" olduklarını belirtmişti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Dubai Emlak Piyasası Yükselişte: Türk Yatırımcının...
Son yıllarda küresel gayrimenkul piyasasında yıldızı parlayan Dubai, sunduğu yüksek kira getirisi ve yatırımcı...

Haberi Oku