DÜNYA:
Orlando Katliamında Hayatını Kaybedenler Belli Oldu!

 IŞİD’ın üstlendiği saldırıda hayatını kaybedenlerin tespit edilen isim listesi açıklandı. İşte ABD tarihinin en kanlı katliamı olarak geçen saldırıda ölenlerin listesi;

Edward Sotomayor
Stanley Almodovar
Luis Omar Ocasio –Copa
Juan Ramon Guerrero
Eic İvan Ortiz
Peter O. Gonzalez
Luis S. Vielma
Kimberly Morris
Eddie Jamoldroy
Darrly Roman Burt
Deonka Deidra Drayton
Alejendro Barrios Martinez
Anthony Luis Laureanodisla
Jean Carlos Mendez Perez
Frankly Jimmy Dejesus 
Amanda Alvear
Martin Benitez Torres
Luis Daniel Wilson
Mercedez Marisol Flores
Xavier Emmanuel Serrano Rosada
Gilberto Ramon Silva Menendez

"AKLİ DENGESİ BOZUK" İDDİASI 

ABD tarihinin en büyük katliamlarından biri olan Orlando saldırısını gerçekleştiren Omar Matten’in akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edildi.

Florida eyaletinin Orlando kentinde eşcinsellerin gittiği bir gece kulübüne saldırarak 50 kişinin ölümüne 53 kişinin de yaralanmasına neden olan ABD vatandaşı Omar Mateen’in ayrıldığı eşi Sitora Yusufiy yaptığı açıklamada, 2009 yılında 4 ay evli kaldığı Matten’in akli dengesinin bozuk olduğunu söyledi.

Yusufiy “Ailem, Mateen’in bana fiziksel şiddet uyguladığını öğrendikten sonra beni bu birliktelikten kurtardılar.” açıklamasında bulundu. Yusufiy, Mateen’in psikolojik sorunları olduğu ve akli dengesinin bozuk olduğunu belirterek "Öfkelendiği zaman gözü hiçbir şeyi görmez. Çevresindeki her şeye zarar verirdi." ifadelerini kullandı.

Yusufiy, Matten’in çamaşırların yıkanması gibi basit gerekçelerle kendisine sürekli şiddet uyguladığını kaydetti.

"MATEEN'İN DİNLE İLGİSİ YOK"

Mateen'in dinle bir ilgisinin olmadığına da dikkat çeken Yusufiy, kısa süre evli kaldığı eski kocasının sürekli olarak spor salonuna gittiğini sözlerine ekledi.

ABD'de yayın yapan NBC televizyon kanalına konuşan Mateen'in babası ise "Saldırının dinle uzaktan yakından ilgisi olmadığını" vurguladı.

FBI, 50 KİŞİYİ ÖLDÜREN ŞAHSI 2013'TEN BU YANA TAKİP EDİYORMUŞ

Florida eyaletinin Orlando kentinde eşçinsellerin gittiği gece kulübüne saldırarak 50 kişinin ölümüne neden olan ABD vatandaşı Omar Mateen'in, 2013'ten bu yana Federal Araştırma Bürosu (FBI) tarafından takip edildiği açıklandı. BBC'de yer alan haberde, 2013'ten beri Mateen'in iki farklı soruşturma kapsamında 3 kez sorguya çekildiği belirtildi.


 
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Basının ziyaretine açılacak
Dr. Suat Günsel Camii, 2 Ocak Salı günü 9.00-16.00 saatleri arasında basının ziyaretine açılacak. Basın...

Haberi Oku