DÜNYA:
NATO'nun Açıklamasına Rusya'dan Sert Tepki!

 Rusya’nın NATO Daimi Temsilcisi Aleksandr Gruşko, “NATO, Türk hava sahasını yanlışlıkla ihlal etmemizi Suriye’de terör örgütü IŞİD’e yönelik operasyonları saptırmak için kullanıyor. Bu olay NATO’yu bir örgüt olarak Batı'da başlatılan enformasyon savaşına dahil ediyor.” eleştirisi getirdi.
NATO’nun, Rusya'nın konuyla ilgili açıklamalarını görmezlikten geldiğine değinen Gruşko, “Bu tür olaylar ikili ya da askeri kanallarla açıklanıyor, gerekli izahatlar yapılıyor. Bu pratikte uygulanıyor. Rusya tarafının açıklamalarının görmezlikten gelinmesi NATO’nun gerçek amacını ortaya koyuyor. NATO’nun açıklamasında IŞİD’e değil de, sivil insanların ölümüne yol açtığının eklenmesi de bunun kanıtı…” değerlendirmesinde bulundu.
Gruşonko, NATO’nun Rusya’nın Suriye’deki operasyonları ile ilgili Rusya Savunma Bakanlığı’nın günlük hazırladığı detaylı bilgiye ulaşamadığını ve analiz edemediğini de iddia etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Basının ziyaretine açılacak
Dr. Suat Günsel Camii, 2 Ocak Salı günü 9.00-16.00 saatleri arasında basının ziyaretine açılacak. Basın...

Haberi Oku