DÜNYA:
Mültecileri Türkiye'ye Göndermek İstiyor!

Yunanistan Göçmen Bakanı Yannis Mouzalas, yaptığı açıklamada, Yunan adalarından Türkiye’ye gönderilen mülteci sayısının az olduğunu söyleyerek, “ Şuana kadar 468 mülteci Türkiye’ye gönderildi. Bu rakamın binler olması gerekir. Önümüzdeki hafta bu konu için girişimde bulunmak istiyoruz” dedi. AB’yi de eleştiren Mouzalas, “Geri Kabul Anlaşma’nın” hızlı bir şekilde devam edilmesi gerektiğini kaydederek, “ İki ay içinde mültecileri göndermek istiyoruz. Bu konuda AB yavaş hareket ediyor” dedi. 

YUNAN ADALARINDA 8 BİN 400 GÖÇMEN BULUNUYOR
Mouzalas, Yunanistan adasında toplamda 8 bin 400 göçmen bulunduğunu ifade etti. Öte yandan Yunan Bakan şu ana kadar Türkiye’ye 468 göçmenin Türkiye’ye gönderildiğini açıkladı. Geçtiğimiz Mart ayında yaklaşık 300 kişilik kafileden Cezayir, Fas ve Tunus uyruklu 70 mülteci Yunanistan’ın Kipi Gümrük Kapısı’ndan otobüslerle İpsala Gümrüğü’ne getirilmişti.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Basının ziyaretine açılacak
Dr. Suat Günsel Camii, 2 Ocak Salı günü 9.00-16.00 saatleri arasında basının ziyaretine açılacak. Basın...

Haberi Oku