DÜNYA:
Mısır'a Giden Uçak Seferlerinin Durdurulmasını İstedi!

 Konuyla ilgili basına konuşan Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, “Devlet Başkanı, bu önerileri doğru buldu. Putin hükümetten Rusya Terörle Mücadele Komitesi’nin (NAK) bu tavsiyelerini uygulamak için mekanizma oluşturulmasını istedi. Putin Rusya vatandaşlarının vatanlarına dönmesi ile ilgili gerekli çalışmaların sağlanmasını istedi.” dedi.
Söz konusu güvenlik önlemlerinin artırılması konusunda Mısır’la işbirliği yapılacağına işaret eden Peskov, “Devlet Başkanı ayrıca uçak seferlerinin güvenliğinin sağlanması için Mısır tarafıyla karşılıklı işbirliğinin oluşturulmasını istedi.” dedi.
FSB Başkanı Bortnikov, Mısır’da düşen Rus uçağının düşüş nedeni tespit edilene kadar, bu ülkeye tüm Rus uçak seferlerinin durdurulması çağrısında bulunmuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Dubai Emlak Piyasası Yükselişte: Türk Yatırımcının...
Son yıllarda küresel gayrimenkul piyasasında yıldızı parlayan Dubai, sunduğu yüksek kira getirisi ve yatırımcı...

Haberi Oku