DÜNYA:
Kredi Notunu Teyit Etti!

 Kuruluş, bu yılki değerlendirme takvimindeki ilk tarih olan 10 Nisan'da da güncellemeye gitmeyerek, Türkiye'ye yönelik değerlendirmesini üçüncü kez ertelemişti.
Moody's Türkiye'nin kredi notunu Mayıs 2013'te 'en düşük yatırım yapılabilir' seviye olan Baa3'e çıkarmıştı. Kuruluş, son revizyonu 11 Nisan 2014 tarihinde yaparak not görünümünü 'durağan'dan 'negatif'e çevirmişti.

Anahtar Kelimeler
Kredi-notunu-teyit-etti
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Dubai Emlak Piyasası Yükselişte: Türk Yatırımcının...
Son yıllarda küresel gayrimenkul piyasasında yıldızı parlayan Dubai, sunduğu yüksek kira getirisi ve yatırımcı...

Haberi Oku