DÜNYA:
Kerry İspanya Ziyaretini İptal Etti!

 Kerry, İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif ile nükleer görüşmelerde bulunmak üzere Cenova'da bulunuyordu.

Fransa’da bisiklet kazası geçiren ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, bugün ve yarınki İspanya ziyaretini iptal etti.

Bugün Madrid’e gelmesi dört gözle beklenen John Kerry, Obama yönetiminden İspanya’yı 4 sene sonra ziyaret eden ilk üst düzey yetkili olacaktı.

Kral 6. Felipe, Başbakan Mariano Rajoy ve mevkidaşı Jose Manuel Garcia-Margallo ile görüşmesi planlanan Kerry’nin, Sevilla’daki ‘Moron de la Frontera’ askeri üssüyle ilgili yeni bir protokol imzalaması öngörülüyordu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye...
Fransa'da düzenlenen Uluslararası Cannes Film Festivali, bu yıl da iddialı yapımları, dünya yıldızlarını...

Haberi Oku