DÜNYA:
Kara Kutusu Bulundu!

Uçağın enkazına dün ulaştıklarını açıklayan kurtarma ekipleri, bugün kokpitteki ses kayıtlarını bulduklarını duyurdu. Mısırlı yetkililer, Akdeniz'de enkazın bulunduğu alanın haritasının çıkarılacağını belirtmişti.

TÜM BİLGİLER KARA KUTUDA 
Mısır'ın milli havayolu EgyptAir'in MS804 sefer sayılı uçağının 19 Mayıs tarihinde neden düştüğü ise hala sır... Kokpit ses kayıtları, uçuşla ilgili en kritik bilgilerin yer aldığı bölüm. İlk sinyal iki hafta önce alınmıştı Günlerce enkazına ulaşılamayan yolcu uçağının deniz dibindeki kara kutusundan ilk sinyal, Haziran ayı başında alınmıştı. İskenderiye'nin yaklaşık üç yüz kilometre açığında bulunan bölgede uluslararası arama kurtarma ekipleri enkazı arıyordu. Uçağın teknik bir sorun, insan hatası gibi nedenlerle düşmüş olabileceği belirtiliyor ancak yetkililer 'terör saldırısı' ihtimalini de göz önünde tutuyor. Uçuş verileri, uçaktan alınan sinyaller kaybolmadan dakikalar önce tuvaletteki yangın dedektörlerinin ve elektrik sisteminin devre dışı kaldığını göstermişti.
Anahtar Kelimeler
Kara-kutusu-bulundu
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Basının ziyaretine açılacak
Dr. Suat Günsel Camii, 2 Ocak Salı günü 9.00-16.00 saatleri arasında basının ziyaretine açılacak. Basın...

Haberi Oku