DÜNYA:
Kaçak Gelinden Film Gibi Hikaye!

 Güney Kore’de romanlara ve filmlere konu olacak bir sahte evlilik vakası yaşandı. Büyük bir finans şirketinde çalışan zengin bir Koreli, 8 aydır kız arkadaşının 'hamile kaldım' demesi üzerine evlenmeye karar verdi. Fakat düğün törenine gelinin gelmemesi üzerine düğün iptal edildi. Daha sonra gelinin kendisine hediye olarak verilen takılarla beraber düğüne 3 saat kala uluslararası havalimanına doğru kaçtığı anlaşıldı.
Damat ve ailesinin olayı emniyete taşıması üzerine polisler, gelinin peşine düştü. Yapılan araştırmada gelinin kendi ailesi diye tanıttığı insanların birer oyunculuk ajansından kiralandığı, hamilelik raporlarının ise sahte olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde polise yakalanan gelinin, aslında bu yöntemle 3 kez sahte evlilik oyunu oynadığı, son dolandırıcılıktan ise 80 bin dolar para elde ettiği aktarıldı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Basının ziyaretine açılacak
Dr. Suat Günsel Camii, 2 Ocak Salı günü 9.00-16.00 saatleri arasında basının ziyaretine açılacak. Basın...

Haberi Oku