DÜNYA:
İsrail Polisinin Zulmü Devam Ediyor!

 Dün polise taş atan Filistinliler arasına karışan gizli polis birisini kafasının arkasından olmak üzere protestocuları silahla yaraladı. Bugün de 19 yaşında Filistinli bir genç, Kudüs’te 25 yaşında bir İsrail vatandaşını tramvay istasyonu yakınında bıçakladı. Tramvay güvenlik görevlisinin silahını alarak kaçmaya çalışan genç, yakında bulunan emniyetten gelen polislerce gözaltına alındı.

Doğu Kudüs ve işgal altındaki Batı Şeria’da başlayan protestolara plastik kurşun, ses bombası ve göz yaşartıcı bomba ile müdahale eden güvenlik güçlerine üniversiteli gençler taş ve molotof kokteyli ile karşılık verdi. Batı Şeria’nın Ramallah şehrinde bulunan Bet El kontrol noktasında da çatışmalar çıktı.

Geçtiğimiz Cumartesi gününden bu yana yaşanan çatışmalarda 4 İsrailli ve 5 Filistinli olmak üzere 9 kişi hayatını kaybetti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner104

Basının ziyaretine açılacak
Dr. Suat Günsel Camii, 2 Ocak Salı günü 9.00-16.00 saatleri arasında basının ziyaretine açılacak. Basın...

Haberi Oku