DÜNYA:
Irak'ta Savaş Uçakları  Köyü Vurdu!

Irak'ın kuzeyindeki Kerkük şehrinin 30 kilometre uzaklığındaki Hüseyin Durra köyünün savaş uçakları tarafından vurulduğu bildirildi.

Kerkük devlet hastanesi yetkilileri, kendilerine 11 yaralının ulaştığını belirtti. Yerel medya ise saldırıda ölen 5 kişiden ikisinin çocuk olduğunu aktarıyor.

Hüseyin Durra köyünün nüfusunun Sünni Arap olduğu biliniyor. Bölgede ayrıca terör örgütü Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanlarının da olmadığı kaydedildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Cannes Film Festivali'nde Altın Palmiye...
Fransa'da düzenlenen Uluslararası Cannes Film Festivali, bu yıl da iddialı yapımları, dünya yıldızlarını...

Haberi Oku